STOP-AIDS

narobe.si

sobota, 23. junij 2007

ČAS ZA PRVO SREČANJE


WOOF!!

V manj kot treh tednih, odkar smo začeli kopati medvedji brlog tudi v Sloveniji, se je tropu medvedov pridružilo kar 23 kosmatincev. Čas je torej za prvo srečanje.

Da se spoznamo, kakšno skupaj zabrundamo, kaj dobrega pojemo in popijemo in predvsem, da dorečemo, kam naj medoti v prihodnje taco molijo ...

Dobimo se v petek, 6. julija 2007 ob 20.00 v letnem vrtu Pizzerije Sole (Kolodvorska c. 18, na vogalu, nasproti Kina Dvor v Ljubljani, neposredno ob kipu Rudolfa Maistra, blizu Kratochwilla), kjer imajo fantastične čevape in hladno pivo!

Potrdite udeležbo na medoti@gmail.com zaradi rezervacije!

Se dobimo na čevapih! Tu pa je še nekaj mistrov samo za vas!

Roar!!

Mr International Bear 2005 Harvey Mallory Lexington, KY
Mr International Bear Cub 2005 Manny Diaz Brooklyn, NY
Mr International Daddy Bear 2005 Mischa Kitain Sacramento, CA
Mr International Grizzly Bear 2005 David Nigro Middle Village, NY

torek, 5. junij 2007

WOOF!! - 1. dan


(Še malce, za sline cedit ... ANDRES PIEDEHIERO - Mr. International Bear 2007)

Živjo,

prvi medvedji dan je za nami in po pozni večerji, zdaj z mojim medotom zadovoljno brundava na kavču pred televizijo. Prvi dan je bil kar ploden, na mejling listo se je vpisalo 7 članov. In to še preden smo Medote začeli sploh na široko promovirati. Dobro!

No, danes me je nekdo ob pridružitvi vprašal, če je dobrodošel, ker je starejši, zato naj takoj razčistimo: JAAA!!! Seveda, dobrodošli in vabljeni ste vsi: starejši polarni medvedje in mladi medvedki, kosmatinci in goliči, debeli brundavci, chubbyji in sestradani medoti, bradati in brkati in golobradi, mišičasti grizliji in vampasti jamski medvedje, ljubitelji, prijatelji in občudovalci medvedov, skratka vsi, ki imate medvede pri srcu (no, pa še kje drugje).
Evo, pridružite se nam množično, kmalu bomo pripravili prvo skupno pivo!
Pišite nam na medoti@gmail.com ali se vpišite na našo mejling listo http://groups.google.com/group/medoti !

Za sladek zaključek dneva - Pedro Veral - Mr. Bear International 2006 - skoraj smo ga srečali na Bear partyju v Montrealu a ga na koncu ni bilo! Škoda, morda ga pa povabimo k nam! Kaj pravite?


Roar!!



ponedeljek, 4. junij 2007

MEDOTI PRIBRUNDALI!!



Kooončnooo!!! Zimskega spanja je za vselej konec in čas je, da medvedi prilezemo iz svojih brlogov! Tudi v Sloveniji.


Nastaja prva neformalna skupina za medvede željne druženja in socializacije, zabave, tudi seksa, zanimivih dogodkov in srečanj ter krepitve medvedje kulture.


Srečevali se bomo na pivu in klobasah, skupaj organizirali in obiskovali medvedje zabave, veliko brundali o medvedjih zadevah, se družili, zabavali, potovali, plesali, pripravljali in obiskovali izbore za naj-medvede in še kaj bolj porednega, kot je sladkanje z medom in podobnimi sladkimi sadeži.


Na kratko o tem, kdo smo medvedi? http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_%28gay%29


Vabljeni vsi: medvedi, medoti in grizliji, polarni medvedi, medvedki in jamski medvedje, skratka vsi, ki se imate za medvede ali imate medvede radi!


Pišite nam na medoti@gmail.com ali se vpišite na našo mejling listo http://groups.google.com/group/medoti !



Kmalu - prvo medvedje srečanje - prihaja ...


ROAR!!


Za pokušino ... ANDRES PIEDEHIERO - Mr. International Bear 2007